fbpx
Načítání obsahu...
Dům umění
ZAVŘENO

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Vyplněním formuláře na stránkách gvuo.cz, nebo vyplněním přihlášky do Společnosti přátel GVUO souhlasím se zpracováním všech mnou zadaných osobních údajů společnosti: Galerie výtvarného umění v Ostravě, p. o., Poděbradova 1291/12, Ostrava, IČO 00373231, Zapsaná: Pr 978 vedená u Krajského soudu v Ostravě, jakožto správcem údajů (dále jen „Společnost“) a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň souhlasím, aby mi Společnost zasílala informace o připravovaných akcích a nabídkách svých obchodních partnerů. Mnou poskytnutá data budou sloužit jen pro interní marketingové účely Společnosti nebo jejích obchodních partnerů a v žádném případě nebudou poskytnuta třetím osobám, pouze s mým písemným souhlasem. Tento souhlas uděluji správci bezplatně.

Společnost Galerie výtvarného umění v Ostravě, p. o. se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte ve formuláři na portálu gvuo.cz, jsou nezbytné pro vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s vámi. Vaše detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Ochrana osobních údajů

Ochranu vašich soukromých údajů bereme vážně a chtěli bychom, abyste se při návštěvě našich internetových stránek cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí a děláme vše pro to, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob. Všechny vámi zadané osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našich stránkách zaznamenáváme. V případě návštěvy našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našich stránkách, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket. Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého našeho emailu.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat provozovatele webu gvuo.cz na adrese info@gvuo.cz.

© 2017 Galerie výtvarného umění v Ostravě
Designed by burgrova.tumblr.com     Developed by Ollero