Načítání obsahu...
Dům umění
Út – Ne / 10 – 18

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Vyplněním formuláře na stránkách gvuo.cz souhlasím se zpracováním všech mnou zadaných osobních údajů společnosti: Galerie výtvarného umění v Ostravě, p. o., Poděbradova 1291/12, Ostrava, IČO 00373231, Zapsaná: Pr 978 vedená u Krajského soudu v Ostravě, jakožto správcem údajů (dále jen „Společnost“) a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň souhlasím, aby mi Společnost zasílala informace o připravovaných akcích a nabídkách svých obchodních partnerů. Mnou poskytnutá data budou sloužit jen pro interní marketingové účely Společnosti nebo jejích obchodních partnerů a v žádném případě nebudou poskytnuta třetím osobám, pouze s mým písemným souhlasem. Tento souhlas uděluji správci bezplatně.

Společnost Galerie výtvarného umění v Ostravě, p. o. se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte ve formuláři na portálu gvuo.cz, jsou nezbytné pro vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s vámi. Vaše detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Ochrana osobních údajů

Ochranu vašich soukromých údajů bereme vážně a chtěli bychom, abyste se při návštěvě našich internetových stránek cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí a děláme vše pro to, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob. Všechny vámi zadané osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našich stránkách zaznamenáváme. V případě návštěvy našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našich stránkách, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket. Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého našeho emailu.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat provozovatele webu gvuo.cz na adrese info@gvuo.cz.

© 2017 Galerie výtvarného umění v Ostravě
Designed by burgrova.tumblr.com     Developed by Ollero